Services

Communicatie & Co werft en selecteert vaste én tijdelijke professionals in de corporate communicatie. Op deze pagina's vind je meer informatie over alle aspecten van ons werk.

 

Werving & selectie
We zoeken op basis van 'no cure, no pay' de ideale professional.

Uitzending & detachering
Vind de meest geschikte flexibele professional via Communicatie & Co - op basis van uitzending of detachering.

Interim professionals
Specialistische kennis nodig? Huur via het grootste netwerk van Nederland een interimmer in.

Referral recruitment (externe link)
Wil je meer én betere kandidaten binnenhalen via referral recruitment. Bij ons vind je de expertise om een referral programma zowel op te zetten als te verbeteren.

Candidate Experience Marketing (externe link)
Recruitment Process Outsourcing met een duidelijke plus: bouw een eigen netwerk met relevante kandidaten op en vorm sollicitanten om tot merkambassadeurs.

Communicatie & Co werft en selecteert al bijna 20 jaar medewerkers voor tal van organisaties. Deze ervaring zetten we ook graag in voor jouw bedrijf.

We hanteren altijd een laagdrempelige aanpak, richting zowel opdrachtgever als kandidaat. Na een briefing waarin de eisen aan de kandidaten worden vastgesteld gaan we voor je aan de slag. Dat doen we volgens de zelf ontwikkelde methodiek van candidate experience marketing.

We werken altijd no cure, no pay en vragen nooit om exclusiviteit. We geloven in de kracht van ons eigen netwerk en willen pas dan worden betaald als we jou adequaat hebben geholpen.

Al bijna 20 jaar een spilfunctie

Omdat we al zo lang een spilfunctie vervullen in de Nederlandse arbeidsmarkt, kennen we de meeste kandidaten persoonlijk. Deze persoonlijke band met de doelgroep biedt nog meer grote voordelen. Zij zijn onze belangrijkste ambassadeurs en helpen ons geregeld met het vinden van latent werkzoekenden of interimmers via ons eigen loyaliteitsprogramma. Zo bereiken we vrijwel alle interessante kandidaten.