Werving & selectie

Onze kennis van en ervaring in het vinden van communicatie-specialisten stelt ons in staat snel en adequaat in te spelen op de personele behoeften van uw organisatie.

Werving en selectie via Communicatie & Co staat borg voor een kwalitatieve wervingsprocedure, die zowel voor opdrachtgever als kandidaat belangrijke voordelen biedt.

Bewezen methoden
Voor de selectieprocedure hanteren we bewezen analytische modellen, gecombineerd met onze eigen kennis van het vak. Voordelen van recruitment door Communicatie & Co zijn:

  • Advies en ondersteuning door ervaren consultants bij de formulering van functieprofiel, wervings- en selectiemethoden
  • Informele werkwijze waardoor de ideale kandidaat net dat duwtje in de rug krijgt om te reageren op uw vacature
  • Adequate en persoonlijke selectieprocedure
  • Professionele afhandeling van sollicitanten, zonder dat u tijd hoeft te besteden aan het tijdrovende selectieproces.

De praktijk
In de praktijk blijkt dat de beste kandidaten voor een vacature vaak niet de moeite doen te reageren op een advertentie. Het inschakelen van ons bureau levert de beste garantie wél de ideale kandidaat te vinden.

Al was het maar omdat wij via ons eigen netwerk van zo'n 20.000 professionals een belangrijk deel van de arbeidsmarkt bereiken. We onderhouden op zeer regelmatige en persoonlijke basis contacten met de mensen in ons netwerk.

Vooral bij de werving van medewerkers met leidinggevende capaciteiten, zoals communicatie-managers of -directeuren, levert onze persoonlijke werkwijze opmerkelijke kwaliteitsverbeteringen op.

Onze unieke werkwijze heeft ons de afgelopen jaren een indrukwekkende lijst van terugkerende opdrachtgevers opgeleverd.

Tarieven
Wij dragen helderheid van zakendoen hoog in het vaandel. Wij rekenen voor een geslaagde bemiddeling 22 procent van het jaarsalaris van de kandidaat.