Over ons

Communicatie & Co is als bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers in de corporate communicatie een puur mensenbedrijf. Oprichters Michael Boud en Maurice van Uden zijn gepokt en gemazeld in de media en communicatie.

Michael op Linkedin Michael Boud (michael@commco.nl) is als partner verantwoordelijk voor client services. Hij was eerder verantwoordelijk voor online sales en marketing bij Telegraaf Media Groep.

Maurice op Linkedin Maurice van Uden (maurice@commco.nl) gaat over business development, ict en de back office. Eerder vervulde hij leidinggevende functies bij VNU, De Telegraaf en Veronica.

Marcel op Linkedin Marcel Geurtsen (marcel@commco.nl) is onze financiële man. Hij volgt in deeltijd een studie fiscaal recht.

Communicatie & Co is onderdeel van de Search & Co Groep, een innovatieve groep van recruitmentbedrijven met als gezamenlijke motto 'Intelligentie in recruitment'.

De intelligentie uit zich onder meer in de zelf ontwikkelde methodiek Candidate Experience Marketing®, de exploitatie van eigen job- en nieuwsportals via About Publishers (op basis van de contentq-technologie) en het eigen recruitmentsysteem Recruity.

De in-huis ontwikkelde technologie van Recruity en contentq is verkrijgbaar als open source software.