Over ons

Communicatie & Co is als bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers in de corporate communicatie een puur mensenbedrijf. Oprichters Michael Boud en Maurice van Uden zijn gepokt en gemazeld in de media en communicatie.

Michael op Linkedin Michael Boud (michael@commco.nl) is als partner verantwoordelijk voor client services. Hij was eerder verantwoordelijk voor online sales en marketing bij Telegraaf Media Groep.

Maurice op Linkedin Maurice van Uden (maurice@commco.nl) gaat over business development, ict en de back office. Eerder vervulde hij leidinggevende functies bij VNU, De Telegraaf en Veronica.

Petra op Linkedin Petra Twisk (petra@commco.nl) is onze recruitment manager en verantwoordelijk voor de werving, selectie en detachering van communicatie professionals.

Wendy op Linkedin Wendy Post (wendy@searchco.nl) is onze recruiter en continu op zoek naar communicatie professionals.

Marcel op Linkedin Marcel Geurtsen (marcel@commco.nl) is onze financiële man. Hij volgt in deeltijd een studie fiscaal recht.

Communicatie & Co is een initiatief van de Search & Co Groep, sinds 2000 actief in recruitment.

Search & Co is een vooraanstaande speler in de commerciële arbeidsbemiddeling. We zijn naast communicatie ook gespecialiseerd in de vakgebieden in contentcreatie & designmarketinghuman resources management en management support. Ons netwerk bestaat uit meer dan 70.000 professionals.

Maar we doen nog veel meer! We ondersteunen onze klanten ook met referral recruitmentoptimaliseren van de candidate journey, het meten van candidate experience en met een unieke webcare service. Sinds 2019 zijn we ook de officieel vertegenwoordiger in de Benelux van Europe's leading employee referral program Firstbird.

Het management bestaat uit twee zwaargewichten in recruitment, met ieder 20 jaar ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling.