Communicatie & Co Projecten

Organisaties vragen steeds vaker om flexibele inhuur van experts. Specialistische kennis en ervaring op het gebied van onder meer media (pers en publiciteit) is onvoldoende aanwezig in eigen huis, terwijl de wens of zelfs noodzaak groot is om resultaatgericht met de media aan de slag te gaan. Effectieve publiciteit dus.

Communicatie & Co heeft sinds haar oprichting een uitgebreid netwerk opgebouwd van gespecialiseerde pers en pr professionals. Zowel strategische als uitvoerende. Wij koppelen op basis van een gewenst resultaat de juiste professional aan een (tijdelijk) communicatieproject.

Of het nu gaat om een eenmalig project of langdurige ondersteuning, voor enkele uren per maand of meerdere dagen achtereen; we koppelen de juiste professionals aan de gewenste resultaten van opdrachtgevers.

In samenspraak met jou als opdrachtgever bepalen we wat de communicatiedoelstellingen zijn en welke kennis daarvoor in huis gehaald moet worden, en voor welke periode. Een projectaanpak met een plus.

Duidelijk voordeel

We begrijpen de communicatieproblematiek van organisaties. En we hebben de mensen in ons netwerk die voor de oplossingen kunnen zorgen. Wij zetten de juiste persoon op het juiste project voor jou. Snel, transparant en effectief.

Werkwijze Communicatie & Co Projecten

Stel, je wilt een product of dienst lanceren, of ‘gewoon nieuws’ melden. Maar je kunt dat niet in eigen beheer doen omdat je onvoldoende capaciteit of kennis in huis heeft. Je belt Communicatie & Co. En dan?

 • We maken een afspraak met je om te praten over doelstellingen, de bedrijfscultuur, de boodschap die je wilt uitdragen en de media die je wilt inzetten. We bezoeken je met een van onze consultants die tevens jouw contactpersoon is en het traject volledig begeleidt.
 • Op basis van jouw wensen stellen we een projectplan op, inclusief een offerte en een voorstel voor een of meerdere professionals.
 • Je beoordeelt het projectplan, de offerte en de professionals. Geeft aan op welke punten je graag wijzigingen ziet
 • Wij presenteren het definitieve projectplan in samenwerking met de geschikte professionals.
 • Na jouw akkoord gaan we direct voor je aan de slag.

Voordelen van het werken met Communicatie & Co

Het werken met onze speciaal voor jou geformeerde pool van professionals biedt grote voordelen ten opzichte van de normale zoektocht naar geschikte experts.

 • Hoe specialistisch de doelstelling ook is, wij hebben er de mensen voor. In onze bestanden zitten experts met een grote diversiteit aan kennis en ervaring. Bovendien hebben we een landelijke dekking; in elke regio zijn we vertegenwoordigd.
 • Door het leveren van maatwerk bieden we de mogelijkheid om op basis van uurtarieven of juist fixed fee te werken. Voor grotere of kleinere projecten.
 • We werken - met uitzondering van onze eigen projectleiders - niet met vaste medewerkers en hebben dan ook geen last van 'leegloop'. Dat vertaalt zich direct in gunstige tarieven.
 • De kennis van het communicatievakgebied van Communicatie & Co is uitstekend - we zijn constant bezig met het invullen van profielen via professionele matches voor onze klanten. Onze projectleiders hebben allemaal een gedegen achtergrond in de corporate communicatie.
 • Bij het uitbesteden wijzigt jouw rol van werkgever in die van opdrachtgever. Met alle voordelen van dien.
 • Communicatie & Co garandeert budget, kwaliteit, continuïteit en deadlines.

Meer weten?

Voor een goed gesprek bel je met Jim van Uden op 020 521 8700. Of stuur hem een mailtje via jim@commco.nl.