Communicatieadviseur

Voor de Provincie Utrecht zoekt Communicatie & Co een Communicatieadviseur (32 uur per week)
Functiebeschrijving 
Wij zijn op zoek naar een communicatieadviseur die een centrale rol speelt in de verduurzaming van de energievoorziening, waarbij net congestie een groot maatschappelijk thema is. Als communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie rondom de uitdagingen van de Provincie Utrecht.. Je werkt nauw samen met projectleiders, beleidsafdelingen, overheden en netbeheerders om oplossingen te vinden en te communiceren. Je zorgt voor een duidelijke strategie om stakeholders te informeren en betrekken.
Gevraagd 
Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelorniveau in de richting van communicatie of een aanverwant vakgebied. Daarnaast beschik je over minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur, specifiek met thema’s zoals net-congestie en energietransitie. Je hebt bewezen ervaring met het opzetten en uitvoeren van communicatiecampagnes en beschikt over kennis van flexibel werken. Tevens heb je werkervaring opgedaan binnen minimaal twee overheidsorganisaties.
Geboden 
Via een aanbesteding wordt een tijdelijke opdracht aangeboden voor de duur van 12 maanden. Verlenging is mogelijk, 2 maal 12 maanden. 32 uur per week. Begindatum: Z.S.M Uurtarief: 80 euro; Solliciteren kan tot en met vrijdag 4 oktober 12:00.
Solliciteren 
Heb jij belangstelling voor deze vacature, reageer dan direct en stuur ajb een recent cv, liefst met extra toelichting van relevante ervaring, naar Israe via israe@commco.nl. Voor aanvullende vragen kun je haar natuurlijk mailen.