Ad interim senior adviseur corporate communicatie

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'vacatures' voor het actuele overzicht.
Voor ZonMw in Den Haag zoekt Communicatie & Co een ad interim senior adviseur corporate communicatie voor 4 maanden en 32-36 uur per week. Tarief maximaal € 75,- afhankelijk van kennis en ervaring.
Functiebeschrijving 
Je hebt de regie over de implementatie van de nieuwe communicatiestrategie. Jouw inzet richt zich vooral op het communiceren met focus en op het meenemen van alle communicatiecollega’s in de praktijk van gebruikersgericht en data gedreven communiceren. Denk aan het ontwikkelen van workshops of trainingen, het delen van best practices en het ontwikkelen van handige instrumenten en checklists. Tenslotte ben je bereid om in te springen op andere strategisch/tactische communicatievraagstukken die zich voordoen. Jouw rol kan dus ook deels bestaan uit het tijdelijk invullen van ‘gaten’ die vallen. Je draait ook mee in de reguliere overlegstructuren binnen het team.
Gevraagd 
Je beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur bij de (semi) overheid, een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau en werkervaring met het praktisch implementeren van communicatiestrategieën. Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met grote strategische communicatietrajecten en in het creëren van draagvlak van collega's bij veranderingen. Tot slot is het een pre als je ervaring hebt als senior adviseur in het speltussen centrale stafafdeling en decentrale uitvoering.
Geboden 
Middels een aanbesteding wordt een tijdelijke opdracht aangeboden voor de duur van vier maanden. Verlenging met 2 x 4 maanden is mogelijk. 32-36 uur per week. Startdatum: z.s.m. Uurtarief: max. € 75,- per uur, afhankelijk van kennis en ervaring (exclusief BTW en inclusief kosten woon-werkverkeer, verblijfkosten en eventuele overige kosten).