Medior communicatieadviseur Corona Preventie Team - GGD

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'vacatures' voor het actuele overzicht.
Voor de gemeente Amsterdam zoekt Communicatie & Co een medior communicatieadviseur Corona Preventie Team - GGD.
Functiebeschrijving 
Het Corona Preventie Team met daarin projectleiders, gedragsdeskundigen, beleidsadviseurs, onderzoekers en communicatieadviseurs werkt samen met multidisciplinaire teams in de stadsdelen aan interventies om het (verder) verspreiden van Corona onder Amsterdammers en Amstellanders te voorkomen. De werkzaamheden zijn wisselend en divers, gegeven de actualiteit en (nieuwe) maatregelen. In deze rol maak je de vertaalslag van strategie naar concrete interventies en middelen onder aansturing van de seniors in het team. Je maakt briefings voor bijvoorbeeld vormgevers en tekstschrijvers. Ook maak je zelf content, zowel voor on- als offline gebruik en voor diverse kwetsbare doelgroepen. Het is druk bij de GGD en daarom is het belangrijk om goed te kunnen presteren onder druk en daarbij ook flexibel te zijn.
Gevraagd 
Gezocht wordt een kandidaat (HBO werk- en denkniveau) met minimaal drie jaar ervaring als medior communicatieadviseur in een overheidsorganisatie, liefst in het Sociaal Domein. Verder heb je aantoonbare ervaring met het ontwikkelen en creëren van content voor publiekscommunicatie voor kwetsbare doelgroepen. Je weet als geen ander hoe je briefings moet opstellen. En bij voorkeur heb je ervaring met communicatie in de Publieke gezondheidszorg.
Geboden 
Middels een aanbesteding wordt een tijdelijke functie aangeboden van 15 november 2021 tot 1 juli 2022. Invulling op zzp-basis is helaas vanwege de DBA wetgeving niet mogelijk. 32 tot 36 uur per week. Bruto maandsalaris in overleg.