Communicatieadviseur klantreis

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'vacatures' voor het actuele overzicht.
Voor Gemeente en Waterschapsbelastingen (GBLT) zoekt Communicatie & Co een communicatieadviseur klantreis.
Functiebeschrijving 
Je bent in deze rol (eind)verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie. Je gaat je bezighouden met het (door)ontwikkelen van de klantreis, de servicebelofte en het beheren van middelen en activiteiten zoals sociale media, campagnes, interne media en drukwerk. Maar ook het het communicatiever maken van GBLT is van groot belang; waarbij planning van de communicatie, afstemming van in- en externe communicatie, de toon van de boodschap en delen van kennis onderdeel uitmaakt. Verder bouw je aan het imago van de organisatie (stakeholdermanagement, luisteren, signaleren en het betrekken van opdrachtgevers). Je werkt daarin samen met twee medewerkers die ook communicatietaken voor hun rekening nemen (als deeltaak naast andere werkzaamheden).
Gevraagd 
Gezocht wordt een kandidaat (HBO) met brede en ruime werkervaring in zowel een adviserende- als uitvoerende communicatiefunctie. Je kunt zodoende uitstekend strategisch denken, maar deinst zeker niet terug voor uitvoerende werkzaamheden. Verder heb je kennis van en affiniteit met de klantreis en online communicatie. Daarnaast kun je aan de slag met CMS content beheer/ontwikkeling. Je bent gewend om mensen in jouw team te coachen in hun verdere ontwikkeling in het vakgebied. Tevens ben je bestuurlijk sensitief, vaardig in het omgaan met pers/ publiek en je bent een denkende doener. Bovendien beschik je over een vlotte pen. Tot slot kun je zowel zelfstandig als in teamverband prima werken.
Geboden 
Een jaarcontract wordt geboden met zicht op vast dienstverband. Z.s.m. starten. 36 uur per week. Bruto maandsalaris in overleg. Verder krijg je bovenop je salaris iedere maand een vrij te besteden budget van 21% van je maandsalaris.