Communicatieadviseur Arenapark

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'vacatures' voor het actuele overzicht.
Voor de gemeente Hilversum zoekt Communicatie & Co een communicatieadviseur Arenapark.
Functiebeschrijving 
In de komende jaren wordt het Arenapark onder handen genomen; in 2035 is het Arenapark een bruisend gebied met verschillende functies. Dit ‘mixed-use’ gebied biedt naast ruimte om te werken ook ruimte om te wonen. Daarnaast worden bestaande functies zoals leren en sporten versterkt. Voor deze opdracht ga je in een klein projectteam aan de slag met alle communicatie- en participatieactiviteiten. Je adviseert zodoende de projectleider gevraagd en ongevraagd over de communicatie- en participatieaanpak. Ook schrijf je plannen en je vertaalt deze in concrete activiteiten. Verder heb je de regie op de uitvoering en je pakt deze proactief op. Daarbij maak je zelf ook communicatiemiddelen zoals nieuwsbrieven en berichten voor uiteenlopende gemeentelijke kanalen. Tot slot heb je oog voor actuele, relevante ontwikkelingen en je adviseert daarover.
Gevraagd 
Gezocht wordt een kandidaat (HBO) met minimaal drie jaar ervaring in de afgelopen vijf jaar met communicatie- en/of participatietrajecten in het publiek domein binnen een overheidsinstelling. Verder heb je ervaring met het organiseren en begeleiden van communicatie- en participatietrajecten (voor inwoners of bijzondere doelgroepen). Ook heb je ervaring met het adviseren op het gebied van communicatie in de afgelopen vijf jaar. Daarnaast heb je ervaring met het schrijven van teksten voor diverse (off- en online) kanalen en middelen. Tot slot beschik je over een goede maatschappelijke antenne, ben je een resultaatgerichte denker en doener, stressbestendig, flexibel en gedisciplineerd (strak plannen gaat je goed af).
Geboden 
Middels een aanbesteding wordt een tijdelijke opdracht aangeboden voor de duur van drie maanden. Verlenging met twee keer twee maanden is mogelijk. Z.sm. starten. 8 uur per week. Tarief in overleg.