Projectleider Communicatie Energiecampagne

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'vacatures' voor het actuele overzicht.
Voor de gemeente Huizen zoekt Communicatie & Co een projectleider communicatie energiecampagne.
Functiebeschrijving 
De gemeente Huizen zet de energiebesparingscampagne, die in 2020 is gestart, in 2021 voort. De campagne richt zich op het isoleren van woningen en het treffen van kleine, eenvoudige energiemaatregelen, als eerste stap naar uiteindelijk een aardgasvrije en klimaatneutraal Huizen. Je hebt als opdracht de campagne te ontwikkelen, te coördineren en uit te voeren. In nauwe afstemming met de adviseur milieu van de gemeente (die als aanspreekpunt fungeert) en externe betrokkenen zoals de lokale energiecoöperatie en de woningcorporatie. De in 2020 ontwikkelde overlegstructuur met deze partners wordt voortgezet. Het schrijven van teksten (persberichten, brieven, artikelen voor website, posts social media e.d.) is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.
Gevraagd 
Gezocht wordt een kandidaat (WO) met minimaal een jaar aantoonbare werkervaring met communicatie t.a.v. de energietransitie, inclusief participatie, binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen drie jaar. Verder heb je aantoonbaar management kennis opgedaan door een aanvullende opleiding/ cursus. Tenslotte ben je ondernemend, resultaatgericht en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden (schriftelijk als mondeling).
Geboden 
Middels een aanbesteding wordt een tijdelijke opdracht aangeboden voor de duur van een jaar. Verlenging is eventueel mogelijk. Z.s.m. starten. 8 uur per week. Tarief in overleg. Reageren is helaas niet meer mogelijk.