Communicatieadviseur Masterplan Zuidoost

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'vacatures' voor het actuele overzicht.
Voor de gemeente Amsterdam zoekt Communicatie & Co een communicatieadviseur Masterplan Zuidoost.
Functiebeschrijving 
Met het masterplan Zuidoost wil de gemeente met alliantiepartners (bewoners, politie, openbaar ministerie, onderwijsinstellingen, jeugdhulpverlening, wooncorporaties, het ministerie van Binnenlandse Zaken, bedrijven en werkgevers) de leefbaarheid en veiligheid in Zuidoost verbeteren. Het plan richt zich op vier onderwerpen: wonen, werk, onderwijs en veiligheid. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie(plannen) en realisatie op twee van de vier onderwerpen. Het advies is niet statisch. Er zullen in de loop van tijd stakeholders bijkomen of afvallen. Je adviseert zodoende over de communicatievraagstukken en de inzet van activiteiten die bijdragen aan de projectdoelstellingen. Je werkt nauw samen met de andere communicatieadviseur masterplan Zuidoost en een communicatieadviseur, die verantwoordelijk is voor het totaal. Ook schrijf/ redigeer je on- en offline teksten voor verschillende kanalen.
Gevraagd 
Gezocht wordt een adviseur (HBO) met ervaring met omgevingscommunicatie en stakeholdermanagement bij een overheidsinstelling of andere complexe organisatie. Je hebt goede kennis van en ervaring met social media. Ook heb je ervaring met participatietrajecten. Je hebt continu een scherp oog voor wat er gebeurt in de projectomgeving en welke gevolgen dat heeft voor de communicatie en participatie. Je kunt goed relativeren en beoordelen wat nodig is. Je weet met jouw omgevingssensitiviteit de juiste snaar te raken. Tenslotte heb je kennis van of interesse in de Factor C methodiek.
Geboden 
Middels een aanbesteding wordt een tijdelijke opdracht aangeboden voor de duur van zes maanden. Verlenging tot maximaal twee jaar is mogelijk. Z.s.m. starten. 24 uur per week. Max. uurtarief: 60,- euro (ex. btw/ incl. alle verdere reis- en onkosten). Reageren kan tot en met vrijdag 23 oktober 09:00 uur.