Jaarverslagservice

Het opstellen van het jaarverslag is ieder jaar weer een veeleisende taak. Een taak die bovendien in de meeste gevallen niet tot de 'core business' behoort van de opsteller. Daarom biedt Communicatie & Co haar jaarverslagservice. Een team van ervaren communicatiedeskundigen, geassisteerd door professionele redacteuren en bedrijfsjournalisten, staat voor je klaar om deze klus te volbrengen.

Uiteraard hou je als opdrachtgever de regie in handen over het jaarverslag. En bepaal je zelf welke werkzaamheden al dan niet uit handen worden gegeven. Communicatie & Co biedt in dit traject ondersteunende en uitvoerende deskundigheid op deze gebieden:

  • Conceptontwikkeling - het inpassen van uw jaarverslag binnen uw corporate identity en de aansluiting bij uw doelstellingen.
  • Coördinatie - de deadline van uw jaarverslag maakt een gedegen coördinatie noodzakelijk. Ervaren projectmanagers van Communicatie & Co houden het verloop van de productie nauwgezet in het oog en sturen de betrokkenen aan. Zij zorgen ervoor dat de benodigde informatie tijdig beschikbaar komt.
  • Redactie - een professioneel geschreven jaarverslag straalt autoriteit uit en schept vertrouwen bij investeerders, klanten, medewerkers en toeleveranciers.
  • Informatie - ervaren bedrijfsjournalisten vergaren de informatie die nodig is om het jaarverslag volledig en waarheidsgetrouw op te stellen. Onder meer via interviews en de interpretatie van financiële data.
  • Opmaak - via zusterbedrijf creatieven.com heeft Communicatie & Co toegang tot een scala aan art directors en vormgevers. Zij geven uw verslag de vorm die de boodschap ondersteunt.
  • Vertalen - we beschikken via zusterbedrijf Redactie & Co over een team financieel geschoolde vertalers, die vaak ook beëdigd tolk zijn. Allen native speakers, en de meeste woonachtig in Nederland voor betrokkenheid bij het project.
  • Ook jaarverslagen op sociaal en milieugebied - dankzij ons grote bestand van deskundigen zijn we ook in staat de geschikte mensen te vinden om u te ondersteunen bij het opstellen van het sociaal jaarverslag of het milieukundig jaarverslag.

Meer weten?

Bel met Jim van Uden op 020 521 8700 of stuur een mailtje aan jim@commco.nl.